Informatieve en kwaliteit teksten
Geschreven voor bezoeker en Google
WordPress specialisten

Onze werkwijze

Wanneer je een samenwerking aangaat met SEO teksten dan zijn wij de bemiddelaar tussen jou en de opdrachtgevers. Aanmelden is helemaal gratis en aan de hand van je ervaring, portfolio en tarieven delen wij je in bij onze opdrachtgevers. Wij willen onze opdrachtgevers alleen voorzien van kwalitatieve en inhoudelijk goede teksten dus onze selectie procedure is streng.

Indeling van categorieën

Iedereen heeft zijn specialiteiten in bepaalde onderwerpen. Wij willen onze opdrachtgevers dus ook het liefst met een tekstschrijver in contact brengen die (een beetje) thuis is in de branche. Bij het aanmelden geef je dan ook de aan in welke categorieën jij het makkelijkst schrijft.

Dit zijn de categorieën

ModeHorecaFinanciële dienstverlening
Facilitaire dienstverleningBouwWonen
ICTArchitectuur / designAutomotive
Agrarisch en MilieuGokken en GamenDieren en verzorging
ErotiekGezondheid en farmacieHandel / Groothandel / Detailhandel
JuridischIndustrie / ProductieKunst, Cultuur en Entertainment
Luchtvaart en zeevaartMarketing en communicatieMedia / Journalistiek
Politie en beveiligingTransport en logistiekReizen en recreatie
Transport en logistiekVastgoed / MakelaardijVoeding en beweging

Hoe krijg ik opdrachten?

Als je succesvol bent aangemeld hebben wij al de nodige informatie opgevraagd om een profiel op te maken. Bij nieuwe opdrachten matchen wij deze profielen met de wensen van de opdrachtgever en sturen we vrijblijvend een pitch. Spreekt de opdracht je aan dan laat je dit weten door te reageren op de pitch. Is de opdracht niks voor jou? Dan doe je niks en wacht je tot er een nieuwe opdracht voorbij komt.

Zijn er meerdere tekstschrijvers die de opdracht aan willen nemen dan zullen wij hier een keuze in maken. Het kan dus voorkomen dat je een opdracht wel wilt doen maar het toch niet wordt.

Meld je nu aan als tekstschrijver

Hoe dien ik een opdracht in?

Wij brengen vraag en aanbod samen. Wil jij voor je nieuwe of huidige website speciale teksten laten schrijven? Aan de hand van je verwachtingen en doelen sturen wij de opdracht naar onze handgeselecteerde partners.

Uit de verschillende reacties die we ontvangen zorgen wij ervoor dat we de juiste tekstschrijver matchen aan jouw opdracht.

Teksten laten schrijven

Betaling

Wanneer een opdracht naar tevredenheid is afgerond zullen onze partners door ons worden betaald.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Bel gerust, stuur ons een berichtje of kom gezellig langs op ons kantoor in Breda voor een kopje koffie

Seoteksten.nl
Reduitlaan 33 loft 2.17
4814 DC Breda

T: +31 76 790 18 30
E: info@seoteksten.nl